Koeltechniek
Klimaat­beheersing

Met ruim 15+ jaar ervaring is Elcomac een ware specialist en een betrouwbare partner op het gebied van klimaatbeheersing en koeltechniek. Onze erkende specialisten weten precies aan welke voorwaarden de installaties moeten voldoen. We beschikken daarbij over de juiste technische hulpmiddelen om de koelinstallaties niet alleen goed, maar ook veilig te installeren en te onderhouden.

Binnen onze dienstverlening bieden wij installatie, reparaties, onderhoud en vervanging van alle belangrijke merk systemen op de markt. Daarbij streven we ernaar om een dusdanige service te bieden die weinig tot geen bedrijfsstoringen veroorzaakt. Hierdoor zijn u en uw werknemers in staat zich te concentreren op de dagelijkse activiteiten en ervaart u zo min mogelijk verlies.

Klimaatbeheersing plaatsen en herbouwen

Zowel voor het plaatsen als het herbouwen van uw klimaatbeheersingssystemen bent u bij Elcomac op de goede plek. Onze jarenlange kennis en ervaring is hierbij leidend. Wij volgen alle ontwikkelingen binnen de branche op de voet en zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van onze dienstverlening. We werken met alle belangrijke merk systemen.

Naast het uitvoeren van de voorkomende werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor advies. Onze experts nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gerichte klimaatbeheersing oplossingen.

Opstarten en inbedrijfstelling

Wanneer een installatie is voltooid en het systeem is ingericht is het tijd om het klimaatbeheersingssysteem te activeren. Dit betekent in de praktijk het organiseren van de koppeling tussen het systeem en de IT infrastructuur, het zogenoemde datacenter management. Een professionele beheersstructuur die 24/7 het systeem beheert en monitort. Wij dragen er zorg voor dat dit op een vlekkeloze manier wordt ingericht en alles werkt naar behoren.

Service en onderhoud

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het leveren van service en onderhoud. Dit doen wij door middel van het opstellen van een service- onderhoudsovereenkomst. Doordat wij uit eerste hand kennis hebben van uw koelsystemen, zijn we in staat u op de hoogte te houden in een poging grote reparaties te voorkomen.

Goed onderhouden apparatuur betekent minder kosten. Met de alsmaar stijgende energiekosten is een goed onderhouden systeem met efficiënte filters belangrijker dan ooit. Uit sectorstudies blijkt dat een goed afgestemd klimaatbeheersingssysteem meer energie bespaart dan de prijs van de serviceovereenkomst kost.

9

AC & DC installations

9

Controle panelen

9

Earthing

9

CT's and PowerLogic

9

Grit inverters

9

DC batteries

Onze experts helpen u graag!

Klimaat­beheersing voor uw bedrijfsruimte?

Bel ons gerust, we beantwoorden uw vraag graag telefonisch of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij maken graag een afspraak en/of een vrijblijvende offerte op maat voor een optimale werkende klimaatbeheersing!

Over ons

Elcomac is met ruim 15+ jaar ervaring een ware specialist op het gebied van koel-, elektro- en mechanische techniek.

Pagina's

Contact

info@elcomac.nl

+316 21 555 198

KvK nr. 69615217

BTW nr. NL459974749B01